Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

torstai 21. elokuuta 2014

Muutama päivä matalalentoa...




... pienen lomareissun merkeissä. Tällä kertaa latasin akkuja käymällä ihan itsekseni "työvierailulla" kaverin luona, kolmen tunnin matkan päässä kotoa. Menomatkalla tapasin kebabin merkeissä toisenkin kaverini ja puhuin ajaessa myös muutaman pitkän puhelun. Tuli siis monta asiaa päivitettyä ihan huomaamatta.

 Mutta niinhän siinä sitten kävi, että kun suunnitellut työt tulivat tehdyksi ja kun huomasin avautuvani liikaa omista asioistani, päätin lähteä kotiin hieman ajateltua aiemmin. Sen verran rankkaa tämän menneen kesän kertaaminen tuntuu olevan, vaikka kaverini kuunteli ja välitti ihan aidosti.

 Uutisia sen verran, että viimeinkin sain myös suoraa palautetta sähköpostiini, eli siis varmistuksen siitä, että joku tosiaan on törmännyt blogiini ihan ilman omaa myötävaikutustani. Sydämelliset kiitokset Sinulle,     Rouva K. , toivottavasti joku muukin rohkaistuu kirjoittamaan!

 Periferia -nettimme tuntuu pätkivän sen verran, että kuvan lataaminen ei onnistu, mutta kuvitelkaa tähän monisävyiset ilta-auringon värittämät pilvet...

EDIT: yritetääs uudestaan sitä kuvan lataamista:







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti