Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Mistähän taas aloittaisi...




... liiankin pitkäksi venyneen bloggaustauon jälkeen. Pari viikkoa hurahti pikavauhdilla, ensin viikko juhlia järjestellen ja sitten toinen viikko niistä toipuen. Lahjoja tuli sopivasti ja kukkia ehkä liikaakin, mutta kaikkein paras lahja oli kuitenkin se, että sain kaikki rakkaat ihmiset ympärilleni.
 Nyt olisi vielä ehdittävä editoida parisataa valokuvaa ja tehtävä kiitoskortit ja jokunen kuvakirjakin muistoksi, onneksi syksyn tullessa illat pitenevät!

EDIT. Tällä postauksella osallistun myös Blogipolku -portaalin kilpailuun, toivottavasti saan sitä kautta uusia lukijoita blogillenikin...



2 kommenttia:

  1. Hei
    Tulin tänne blogiisi nimenomaisesti tuon blogipolun linkin kautta.
    Olen opiskelemassa sosionomiksi, lasten ja nuorten kanssa työskenteleminen ensisijaisena tavoitteena. Koulukuraattoriksi kaikkein mieluimmin... Kerta-istumalta luin blogisi kaikki postaukset läpi, ja vaikka pää pohtii edelleen lukemaani ja omaksumaani, halusin kuitenkin jättää käynnistäni jonkin merkin. Ihan erityisesti odotan kuulevani jatkossa tuosta Voikukkia-ryhmänohjaajakoulutuksesta. Hyvää syksyä, pimeästä ajasta tulee mukavasti lyhyt, kun nyt mennään (ainakin meillä eteläisessä Suomessa) niin pitkään lämpimillä kesäkeleillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hienoa huomata, että pystyy tekemään vaikutuksen johonkuhun. Yritän vastata haasteeseesi tuon Voikukkia-ohjaajakoulutuksen suhteen, ensimmäinen 2-päiväinen koulutus on nimittäin jo tulevana tiistaina-keskiviikkona. Ihme juttu, että mua ei edes jännitä suuremmin, vaikka en ole tavannut tuosta porukasta aiemmin kuin toisen kouluttajista. Se on varmaan niin, että kun on tarpeeksi hullu/tyhmä, niin ei osaa edes jännittää...

      Poista