Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Jokavuotinen taistelu takapihan herruudesta...




... päättyi taas kerran vähintäänkin 6-0 vuohenputkien ja nokkosten voittoon. Sisulla ja sydänverellä olen kuitenkin kitkenyt kaksi kottikärryllistä em. rikkakasveja koiratarhoista ja raparperipuskan vierestä, joten en mä ihan hukkaan ole aamupäivääni kuluttanut. Mutta lopun lomani aion kyllä käyttää johonkin muuhun puuhasteluun, piha saa mun puolestani rehottaa taas vähintäänkin juhannusviikon loppupuolelle asti.

 Juu, tyttökin lähti pois kotilomilta ja jonkunlaista analyysiä voisi yrittää. Ihmeen sovinnollisesti oltiin, ehkä siitä johtuen, että aika melkein meni yhdestä reissusta toipumiseen ja seuraavan suunnitteluun. Yhden serkun valmistujaiset ja toisen serkun yo-juhlat tulivat asianmukaisesti juhlituiksi ja viime viikonlopun reissulla tyttö tapasi ystävän vuosien takaa. Mä  viihdytin sillä välin itseäni ravintolaruualla, kaupunkikävelyllä ja kirpputoriostoksilla ja löysinpä jopa suvun seuraavien merkkipäiväjuhlien sankarille lahjankin. Kohtuuhyvä saldo siis reilun vuorokauden mittaiselle reissulle :)

 Ja lopuksi kuvia kaikesta yllä mainitusta:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti