Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Kesäkuun viimeiset kolme viikkoa...




... hurahtivat ohi pikavauhdilla. Töihin paluu juhannusviikon kiireeseen tuntui ihan hirveältä, mutta juhannuksen jälkeen ei sentään ole ollut aivan yhtä hulinaa. Loppukuu - rahat loppu  -meininki on nyt päällä, mutta eiköhän  meno taas loppuviikoksi vilkastu, kun kuukausikin sopivasti vaihtuu.

 Viime postauksen jälkeen on konkretisoitunut eräs tekninenkin juttu, blogilistan lopetettua toimintansa ovat lukijat/katselukerrat blogissa vähentyneet merkittävästi. Nyt pitäisi sitten miettiä, liitynkö johonkin muuhun blogipalveluun vai tyydynkö siihen, että tällä blogilla on vain kourallinen lukijoita, jotka käväisevät paikalla silloin tällöin. Toisaalta, jos lukijat unohtavat blogin, niin onko se sen merkki, että heillä(kin) on mennyt aiempaa paremmin? Kommentteja ja ehdotuksia otetaan vastaan, tuskin mä tätä kuitenkaan vielä kokonaan lopetan. Syksymmällä kun  riittää kirjoittamista ainakin sen Voikukkia-ryhmäohjaajakoulutuksen tiimoilta, jos se (koulutus) vaan toteutuu.

 Kissavideoiden suuresta suosiosta johtuen oheistan tähän kuvan kirpparilöydöstäni, vaikka itse en kissaa omistakaan. Kyltti löytää varmasti kesän aikana uuden kodin kissahullujen sukulaisteni luota. Sen myötä oikein lämmintä kesää kaikille lukijoille :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti