Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Toisinaan hävettää olla suomalainen...




... ai miksikö? Olenko vanhanaikainen juntti, kun en ymmärrä tätä viime päivien uutisointia ja lööppimediaa? Vaikka tämä onkin yksityinen blogi aivan muusta aiheesta, nyt on pakko kommentoida.

Ensin kohistaan yksittäisen kansanedustajan rasistisesta  naamakirjapäivityksestä ja siitä, pitääkö ko. puolueen ja muiden hallituspuolueiden ottaa asiaan kantaa ja kuinka nopeasti. Jo muutenkin paineen alla olevien puoluejohtajien päitä vaaditaan vadille ja asiasta syntynyttä uutisointia paisutellaan, että saadaan taas uusi lööppi aikaiseksi ja sosiaalinen media kiehumaan vieläkin rajummin.

Ja sitten revitään jättikokoiset lööpit kahden ongelmanuoren epätoivoisesta henkirikoksesta ja vuodetaan nuorten nimet ja kuvat julkisuuteen vielä suurempien lööppien vuoksi. Mä vaan en käsitä, mitä hyötyä moisesta toiminnasta on kenellekään???

 Ja vielä se perimmäinen kysymys: Olenko itsekin osasyyllinen tähän kaikkeen, kun käytän sähköistä mediaa ja seuraan uutisointia vain ajankuluksi? Pitäisikö pitää muutaman päivän tauko ihan kaikesta ja yrittää vain nauttia tästä muka-kesästä...

 Joo, nyt sapettaa niin, että minkäänlaista kuvaa ei irtoa. Pitäkää tunkkinne.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti