Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Nyt niitä kuvia...




... jotka aamulla äkämystyksissäni jätin postaamatta.

Eli ennen niitä mieltäni kuohuttavia Muhos-uutisia olimme viettäneet Teinin kanssa kotilomaa. Hän oli edelliset kolme viikkoa Talon touhuissa ja lyhyellä kesäreissullakin, joten nyt oltiin aluksi vain kotona.
 Ja lauantaina hän pääsi käymään ex-sijaisperheessäänkin, jota hänen oli ehtinyt jo tulla ikävä, kun edellinen tapaaminen oli joskus toukokuun alussa. Yhteydenpito sinne on nyt epävirallista, mutta toivottavasti kuitenkin säännöllisen epäsäännöllistä, olihan ko. sijaisperhe kuitenkin hänen kotinaan kaksi vuotta. Ja vaikka loppuaikoina omat välini sijaisäitiin vähän kiristyivätkin, uskon ja toivon, että aika parantaa ja voimme pysyä edelleen puheväleissä.

 Seurustelun lisäksi viikonloppuun mahtui myös eräs kesätapahtuma, jossa kromi kiilsi ilta-auringon valossa ja  löytyipä sieltä kesän kaunein korukin omaan ranteeseeni. Nyt on minulla siis pennit jonossa, valmiina vara-  rahastona, jos joudutaan luopumaan eurosta... ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti