Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Taitaa mennä kirpparibloggailuksi...



... tämäkin blogi, kun kesä on jo lopuillaan ja koulujen alkamista vaan odotellaan. Teinillä edessä haasteellinen ysiluokka ja kauas tulevaisuuteen vaikuttavat valinnat.

 Syys-lokakuun kalenteri alkaa toki jo täyttyä merkinnöistä. Teinin käynnit nuorisopsykiatrialla jatkuvat erilaisissa kokoonpanoissa ja mulla itsellänikin on luvassa sitä Voikukka-ohjaajakoulutusta ja vähän ammattiinikin liittyviä menoja. Vierivä kivi ei ehdi sammaloitua!

 Tässä päivän mielihyväostokset, kaikki yhteensä n. 50 euroa (tuo lasinen pöllo maksoi yksin yli puolet koko summasta) Osa jää ilahduttamaan itseäni, osan ajattelin antaa lahjoiksi ystäville.


2 kommenttia:

  1. Kivoja kirppariostoksia! Mukavia loppukesän päiviä sulle! Ja teinille hyvää koulun aloitusta!
    Terveisin Rouva K.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Rouva K, samaa Sinulle ja nuorisollekin! Aika epäreilua, että koulu alkaa juuri nyt, kun vihdoin tuli kesäkelitkin. Mutta ei auta itku markkinoilla ja onneksi tilanne on kaikille sama.

      Poista