Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

tiistai 13. lokakuuta 2015

Välitehtävän välttelyä...




... eli hienoinen motivaatio-ongelma sen Voikukkia-koulutuksen suhteen meneillään. Pitäisi pohtia ryhmänohjaajalta vaadittavia ominaisuuksia/tietoja ja taitoja, vertaisohjaajan roolia ja omia haasteita/vahvuuksia ohjaajana.

  Lähtökohtaisesti jumituin jo siihen ajatukseen, onko omakaan tarinamme vielä siinä vaiheessa, että mulla olisi annettavaa kenellekään toiselle? Kuinka muka pystyisin auttamaan kriisin keskellä kompastelevaa vanhempaa, jos/kun itsekin hajoan palasiksi teinin hatkatessa perhekodistaan?

 Ketä tämä "vertaistuki" -blogikaan muka auttaa? Rohkea kommentoijani Rouva K-kin näyttäisi kadonneen jonnekin ja blogin katsojaluvutkin laahaavat pohjalukemissa. Onko tästäkään päivityksestä apua edes itselleni, kun menee näin pahasti itsesäälin ja huomionhakuisuuden puolelle... *huokaus*

 Oli miten oli, niin viikon päästä kuitenkin menen sinne toiselle koulutusjaksolle, jos ei siihen mennessä tule mitään yllättävää syyslomalaisen teinin taholta.



2 kommenttia:

  1. Hei, täällä mä olen :) Mun mielestä blogisi on tärkeä - uskon että on muitakin jotka ajattelevat niin. Kyllä sinulla on paljonkin annettavaa toisille samankaltaisissa tilanteissa oleville vanhemmille. Nyt pää pystyyn ja katse eteenpäin! Voimahali! T. Rouva K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta, tuli tarpeeseen. Nyt on se jälkimmäinenkin koulutussessio suoritettu ja ryhmänohjaajan todistus plakkarissa, tuntuu hienolta! Uusi blogipäivityskin näki juuri päivänvalon, käypä äänestämässä...

      Poista