Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

lauantai 31. toukokuuta 2014

Sairaalakoulun suvivirsi laulettiin...




...kuulemma kaikkien aikojen ennätysosallistujamäärällä, paikalla oli kymmenkunta nuorta ja parikymmenpäinen vierasjoukko. Tuon suvivirren laulamisesta oli ilmeisesti käyty tiukkasävyinen keskustelu, mutta joku kompromissi asiassa oli tehty, koska se kuitenkin laulettiin yhteislauluna. Osa nuorista kyllä pidättäytyi laulamasta, mikä heille suotakoon, sillä yleisönkin osallistuminen oli vähän sitä ja tätä.

 Pakkohan se on katsoa tulevaisuuteen ja toivoa parasta, vaikka takki tuntuisikin tyhjältä monivuotisen pyörityksen jälkeen. Seuraava tiukempi rutistus on luvassa juhannusviikolla, kun Teinin asioita mietitään taas isomman verkoston voimin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti