Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

perjantai 24. lokakuuta 2014

Odotteluksi meni taas...




... tämäkin syksy.
Ensin odotettiin rippikoulun alkamista, "suunnittelupalaveria" teinin kouluasioissa, viikon mittaista tet-jaksoa (työelämään tutustuminen) ja tetin jälkeen syyslomaviikkoa. No, kuinkas kävikään? Kaksi ensimmäistä meni ok ja tet-viikko alkoi vielä suunnitelmien mukaan, mutta loppuviikosta tulikin äkkilähtö osastolle.

Lomaviikko vaihtui siis osastojaksoksi ja nyt odotellaan lääkärikiertoja, tietoja viikonloppulomista, perhetyöntekijän ja sosiaalityöntekijän ja ties kenen puhelinsoittoja ja kaikkea muuta asiaan liittyvää. Koneisto käynnistyy hitaasti, mutta varmasti, eikä ennustajan lahjoja edelleenkään ole siunaantunut. *huoh*

 Siellä Voikukka-ryhmässäkin odotellaan. Kahden kokoontumiskerran jälkeen näyttää siltä, että osallistujamäärä jää puoleen suunnitellusta, joten ryhmän läpivieminen saattaa olla uhattuna. Itse olen kyllä sitoutunut ryhmään (olinhan kypsytellyt ajatusta osallistumisestani melkein vuoden ajan), mutta ymmärrän toki, että osallistumiskynnys saattaa tuntua liian korkealta, jos mietintäaikaa ei ole ollut tarpeeksi.
Lopullinen päätös ryhmän jatkamisesta/lopettamisesta tehdään seuraavan kokoontumisen jälkeen, pitäkää peukkuja, että epävarmat osallistujat vielä muuttaisivat mielensä, eikä koko ryhmä haihtuisi savuna ilmaan...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti