Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Minulla on monta huonoa tapaa...




... joita kaikkia en suinkaan aio tässä blogissa kertoa. Mutta ainakin sen olette jo varmaan huomanneet, että otan kännykkäkuvia autoa ajaessani. En tiedä, onko niistä iloa kenellekään toiselle, mutta itse ainakin yhdistän kuviini vahvasti myös kulloisenkin mielentilani, eli ne täydentävät muistikuviani myös tapahtumista samoihin aikoihin.

 Tälläkin viikolla sään ilmeinen kevääntyminen (keksinköhän mä nyt ihan uuden sanankin?) on vaikuttanut voimaannuttavasti. Tuntuu siltä, että ehkä sittenkin voisi olla jotakin mukavampaa tulossa, jos vaan en toivo liikoja ja/tai vaivu itse synkkyyteen.

 Toinen huono tapani on asioiden jättäminen viimetinkaan. Nyt korjaan tuon puutteen ainakin yhdessä asiassa toivottamalla kaikille lukijoilleni jo etukäteen Hyvää Ystävänpäivää <3
 Erityisterveiset Rouva K-lle, joka tuntuu jo ihan ystävältä vaihtamiemme meilien myötä. Toivottavasti Sinulla ja perheelläsi on mukava lomaviikko ensi viikolla!






1 kommentti:

  1. Kiitos, hyvää ystävänpäivää myös sinulle! Lähetän lähiaikoina meiliä, kunhan ehdin... Terveisin Rouva K.

    VastaaPoista