Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

lauantai 28. helmikuuta 2015

Kulttuuria Bulevardilla ja minuuttiaikatauluja tapaamisissa...




... melkoista pikavauhtia meni mun kaksipäiväinen lomareissuni kehäkolmosen sisäpuolelle, tässä pientä tiivistelmää.

 Junamatkan jälkeen halusin raitista ilmaa, joten päätin kävellä hotellille. Ei ihan fiksu veto, sillä Bulevardi on yllättävän pitkä, jos raahattavana on parikin matkakassia. Mutta kävelyn ansiosta törmäsin matkan ensimmäiseen muutokseen. Bongasin Aleksanterin teatterin ja päätin vaihtaa suunnittelemani leffaillan teatterin ennakkonäytökseen. Voin lämpimästi suositella komediateatteri Arenan tragikoomista näytelmää Uusioperh(s)e kaikille "normiperheellisillekin". Esitys kiertää kevään aikana Oulussa, Turussa ja Espoossa, kurkatkaapa kiertue-aikataulu linkistä:

http://www.komediateatteriarena.fi/index.php?id=5

 Huonosti nukutun hotelliyön jälkeen oli toisaalta hyvä, että kakkospäivänä en ehtinyt juurikaan pysähtyä. Tapasin ystäviä Lohja-Espoo-Kallio -akselilla ja ennätin välissä pikavisiitille Voikukkia -toimistollekin.
Kiitos kaikille, jotka järjestelivät omia aikataulujaan minut tavatakseen, ainakin minä olin todella tyytyväinen lyhyisiinkin kohtaamisiin :)

 Nyt on siis akkuja ladattu ja ensi viikolla palataan normiarkeen. Seuraava "virallinen" asia onkin sitten loppuviikolla psyk.polin perhetyötapaaminen.

 Tässä vielä muutama kuva, muistoksi matkasta jäi vielä neljän euron kirpparilöytökin, ihan omannäköinen, luultavasti vanha käsilaukku:







1 kommentti:

  1. Oi, olisipa ihana päästä pitkästä aikaa teatteriin! -R-

    VastaaPoista