Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

tiistai 17. marraskuuta 2015

Ei pöllömpi vapaapäivä...




... sain hoidettua useammankin ihan omaan terveyteen liittyvän asian ja onnistuin myös vaihtamaan pöllökuvan Blogipolku-profiilini kansikuvaksi. Nähtäväksi jää, houkutteleeko pöllö blogiini paremmin lukijoita kuin aiempi kansikuvani (Voikukkia -ryhmämme tapaamispaikan leposohva) teki.

 Ostin pöllöni jo kesällä, mutta en ollut vielä löytänyt sille sopivaa paikkaa. Nyt ripustin sen olohuoneen hirsiseinälle, rakkaimpien valokuvieni keskelle. Kaunis lasityö pääsisi kyllä paremmin oikeuksiinsa ikkunassa, mutta jotenkin se näyttää liian pieneltä ja haavoittuvalta isossa ikkunassa. Tämä "metsäisempi" seinä siis kelvatkoon taustaksi :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti