Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

torstai 12. marraskuuta 2015

Ekat joululahjat paketoitu...




...näistä tuli kyllä aika pelkistettyjä, mutta onpahan mukavaa vaihtelua monekirjaviin kuoseihin.

Arkivapaapäivän kunniaksi kävin myös elämäni ensimmäistä kertaa vyöhykehieronnassa, kun käytin synttärilahjaksi saamani lahjakortin pois. Ihan hieno kokemus, vaikka ennakkoon hieman arveluttikin jättäytyä ventovieraan ihmisen siliteltäväksi. Käsittely oli paljon lempeämpää kuin olin luullut, mutta vyöhykehieronnassa onkin kuulemma useita eri suuntauksia.
Saatanpa hyvinkin mennä joskus omallakin rahalla, kunhan sopiva aika vaan löytyy.

 Rentouttavan käsittelyn jälkeen uuteen halpa-jätti-markettiin tutustuminen jäi hieman vajaatehoiseksi, mutta keräsin kuitenkin kärryn täyteen edullisia lahjahankintoja ja karkkiherkkuja. Kotona piilotin sitten herkut (lähinnä itseltäni) kaappiin, etteivät tulisi nautituksi liian aikaisin...

 Onkos teillä lukijoilla samanlaisia ongelmia näin joulun lähestyessä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti