Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Lomat lusittu...




... ja muutama päivä töitä taas takana. Arkeen palaaminen ihan tervetullutta, kun siellä kotona pyöriessä tuppaa murehtimaan paljon enemmän asioita, joille ei itse mitään voi. Töissä sentään tietää tekevänsä jotain, minkä osaa ja olevansa hyödyksi muille (eli siis asiakkaille ainakin).

 Blogirintamalla ei mitään erikoista uutta, vaikka viime viikon puolivälissä olikin outo piikki blogin katselukerroissa, kun eräänä päivänä katseluita oli yli kaksinkertainen määrä aiempaan ennätykseen verrattuna. Nyt on kuitenkin palattu ns. normaalilukemiin ja siihen on tyytyminen.

 Päivän kuvana epäselvä otos hotellihuoneen kokolattiamatosta; kuvaa erinomaisesti mielialojani kuluneiden kolmen vuoden aikana... myös omat varpaani kuvassa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti