Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

torstai 1. tammikuuta 2015

Uuden vuoden ensimmäinen...




... blogipostaus edelleenkin vain lyhyesti.  Teinin viikon mittainen jolun kotiloma meni ihan ookoo, onnistuimme olemaan suuremmin riitelemättäkin. Uudet kuviot teinin elämässä alkavat varmistua, mutta sossun kaksiviikkoinen joululoma siirtää muuttopuuhat pyhien jälkeen, koska ensin pitää saada pakolliset kuviot läpikäydyksi. Luvassa on siis taas virallinen palaveri, jonka jälkeen vielä "metsästetään" ison pomon nimeä sijoituspaikkapäätökseen (viimeksikin siihen kului aikaa useampi viikko).

 Henkilökohtaisesti on vain uskottava parempaan tulevaisuuteen ja siihen, että uudet ammattilaiset ottavat tilanteen haltuun...

 Sitä odotellessa jokunen kuva:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti