Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

torstai 16. huhtikuuta 2015

Muutama mukava kirpparilöytö...




... piristää kummasti mieltä ihan tavallisen työpäivän jälkeen. Pääsiäisen jälkeen on ollut aika kiireistä töissä, vasta tällä viikolla on ollut pari hiljaisempaakin päivää.

 Noita kuvan Christie-kirjoja en ostanut vielä, mutta jos eräs ystäväni (vannoutunut Agatha-fani) bongaa niistä jonkun vielä lukemattoman, niin sitten käyn ostamassa ko. opuksen hänelle.
Valokuvakehyksen ja Maria Kallio -sarjan toisen pokkarin ostin ihan omaksi ilokseni ja nuo espressokupit varmaankin päätyvät toiselle ystävälle lahjaksi.Ystävän ilahduttaminen pikkurahalla kun on yksi suurimpia ilojani :)

Tästä taisi nyt tulla vähän hömppä-postaus, mutta josko sitten seuraavaan saisin jo jotakin asiallisempaakin sisältöä.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti