Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

tiistai 28. huhtikuuta 2015

Aika mahtava viikonloppu takana...




... kun osallistuin ensimmäistä kertaa Talon "äitileirille", jossa oli mun lisäkseni mukana kymmenkunta äitiä. Muu porukka oli jo toisilleen tuttuja aiemmilta leireiltä, mutta mielestäni itsekin sujahdin porukkaan ihan hyvin. Liekö sen Voikukka-ryhmän ansiota, mutta  mennessäni päätin, että en aio jäädä tuppisuuksi sivustakatsojaksi, vaan heittäytyä mukaan (lähes) sata lasissa. Heittäytymistä helpotti huomattavasti viikonlopun ohjelman painottuminen voimauttavaan valokuvaukseen Maailman ihanin äiti -hengessä.

 Saattaahan se olla, että onnistuin ärsyttämäänkin jotakuta äänessä olemisellani, mutta ainakaan suoraan päin naamaa ei kukaan valittanut...

 Valokuvasessioiden lisäksi viikonloppuun mahtui myös saunomista ja joutilastakin yhdessäoloa niin äitiryhmäläisten kuin lastenkin kanssa, eikä valmiiseen ruokapöytään pääsemisestäkään ole mitään valittamista :)

 Vielä muutama kuva em. aiheista:









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti