Blogin lähtökohdat:

Blogin tarkoituksena on saada uusia näkökulmia vaikeaan asiaan kertomalla perheemme tarina pala palalta ja muistelemalla matkan varrelta mieleen jääneitä tunteita. Toivottavasti tämä käy myös vertaistueksi muille Vanhemmille ja Nuorille, lukijoiden yhteydenotot ja kommentit ovat siis toivottuja!
Satunnaisesti blogiin eksyneen lukijan kannattaa taustaksi lukea myös blogin avauspostaus, jotta saisi paremmin "juonesta kiinni".

Neljännen kevään kääntyessä syksyksi jatkan tuokiokuvilla "lapsestaan osittain luopuneen" äidin elämästä.

torstai 9. huhtikuuta 2015

Ihan liian tuulinen päivä...




... mihinkään pihan rapsuttelemisiin, käytän siis arkivapaan sisähommiin. Parin viikon pyykkäykset ja siivoamiset rästissä, kun pitkät pääsiäispyhätkin menivät mieluisimmissa puuhissa. Mieheni harrastusporukan kaksipäiväiset talkoot ja pyhiin kuuluvat sukulaisvierailut täyttivät pyhät kohtuullisen mukavasti.

 Vaikka pakko tunnustaa, että aika oudolta tuntui, kun tyttö ei ollut kotosalla vaan siellä ex-sijaisperheessä "kotilomalla". Vaan kohtahan siihen taitaa tulla muutos, kun suunnitelmissa on, että kesästä alkaen tytön kotilomat "Talolta" suuntautuisivat sitten vain tänne "syntymäkotiin". Lopullinen päätös asiasta tehdään luultavasti toukokuussa, seuraavassa asiakassuunnitelmapalaverissa, kunhan sossumme ehtii käydä tapaamassa asianosaisia henkilökohtaisesti.

 Tarkistin seinäkalenterista, että erilaisia palavereja/tapahtumia poliklinikalla/muissa yhteyksissä kaupungissa  oli sekä helmi- että maaliskuussa neljä kertaa kumpanakin kuuna. Huhti- ja toukokuu näyttävät vielä  rauhallisemmilta, toistaiseksi kolme merkintää huhtikuulle ja vasta kaksi toukokuulle...

 Olen alkanut pikkuhiljaa kypsyttelemään ajatusta, että hakeutuisin syksyllä itse Voikukka-ryhmänohjaajakoulutukseen, jonka jälkeen voisin olla toisena ohjaajana Voikukka-ryhmässä, ammattilaisen kaverina. Tosin täällä periferiassa ei saata ihan heti tulla tarvetta uudelle ryhmälle, mutta ei kai mikään koulutus koskaan täysin hukkaan mene?

 Kuviksi tällä kertaa anopin pääsiäisnarsissit ja eilisaamun työmatkanäkymä:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti